0
Your Cart
No products in the cart.

БИО Кисело Мляко

БИО кисело козе мляко, направено по традиционна българска рецепта

Автентичен вкус и редица ползи

Нашето кисело мляко е идеален избор за здравословна закуска и пръв приятел на традиционната баница.

Нашето козе кисело мляко се прави с натурална българска закваска и носи характерния вкус на продуктите на “Козле”. От личен опит и от нашите клиенти знаем, че нашето кисело мляко се съчетава перфектно с мюсли и свежи плодове, а за запалените готвачи – като заливка, плънка или просто вкусна и полезна гарнитура. Можете да се насладите на БИО козе кисело мляко “Козле” в периода от месец май до месец октомври.

Преди повече от 10 години успяхме да затворим цикъла на производство – доим млякото от нашите животни и правим сирене в нашата малка мандра в гр. Разлог. По този начин ние сме винаги сигурни в произхода и качеството на продуктите, които предлагаме.

Стадото на Козле

Здравословно мляко от здрави животни

Нашите кози водят здравословен живот – пашуват свободно в полите на Пирин планина, хранят се с плововете и листата на дърветата, с билки и цветя и нощуват на топло в нашата био ферма до Банско. Характерно за породите “Местна дългокосместа” и “Калоферска дългокосместа” коза, които преобладават в стадото ни, е техния силен имунитет, който им позволява да не боледуват през цялата година.

За нашите животни

Научете повече за стадото на "Козле".

+359 888 872 592

info@kozle.eu

От нашето БИО козе мляко

Опитайте автентичния БИО вкус на продуктите ни