0
Your Cart
No products in the cart.

Добре дошли във Фермата!

само на 500 метра от Банско - в полите на Пирин планина

Запознайте се отблизо с Фермата!

Началната точка на "Козле" - нашата симпатична БИО Ферма, намираща се в подножието на Пирин планина

Ферма Козле се намира на 500 метра от град Банско, в подножието на Пирин планина. Създадена през вече далечната 2009 година, нашата БИО ферма разполага с 3 основни постройки. Една постройка, предназначена за работниците във фермата и две постройки, предназначени за животните във фермата. Фермата разполага също с център за посетители, в който периодично се организират посещения от туристически групи.

Околността, около фермата, е изпълнена със зелени пасища и ливади. Всеки ден, животните ни изминават по 3 километра в посока, което ги прави здрави и издържливи. В комбинация с чистата храна и бистрата вода, качеството на полученото мляко е най-високо. 

Заобиколена от зелени пасища и ливади

Дом на нашите кози, кокошки и гъски

С изградено място за посетители

С гледка към Пирин, Рила и Родопите

Интересно преживяване в БИО Ферма "Козле"

Неизменна част от летния и зимния сезон са посещенията на нашата БИО ферма. Посетители от цял свят /Германия, Франция, Япония, Израел и др./ са били гости на нашата ферма и са имали възможността да се запознаят с биологичния начин на отглеждане на животни, да опитат от нашите БИО продукти и да се докоснат до нашите животни, заобиколени от невероятната природа на полите на Пирин планина.

Очаквайте
много скоро!

БИО Ферма "Козле" отваря своите врати за посетители в началото на 2023-та година!

+359 888 872 592

info@kozle.eu

От нашето БИО козе мляко

Опитайте автентичния БИО вкус на продуктите ни